Megyer Tokaj Adománygyűjtő bor szabályzat

MEGYER TOKAJ „SEGÍTS, HOGY SEGÍTHESSÜNK!” ADOMÁNYGYŰJTŐ BOR

SZABÁLYZAT

 

A Pajzos Zrt. a koronavírus elleni küzdelem támogatása érdekében Megyer Tokaj Segíts, hogy segíthessünk! címkével kétféle speciális adománygyűjtő bort hozott kereskedelmi forgalomba.

A BEVEZETÉS CÉLJA:
A koronavírus ellen küzdő egészségügyi dolgozók és betegek megsegítése, támogatása a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítvány támogatásán keresztül.

Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítvány
Székhely:  1097 Budapest, Nagyvárad tér 1.
Alapítvány adószáma:            18735006-1-43
Számlavezető bank:               OTP
Számlaszám:                         11705008-29919907

MECHANIZMUS:
Minden eladott Megyer Tokaj Adománygyűjtő bor után a Pajzos Zrt. 500,- Ft-ot utal át a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítvány részére a koronavírus elleni küzdelem támogatására.

 AZ ADOMÁNYOZÁSBAN RÉSZT VEVŐ TERMÉKEK KÖRE:

  • Megyer Tokaj Segíts, hogy segíthessünk! címkével ellátott OEM, száraz, Furmint 2018-as évjáratú bor


IDŐTARTAM:
2020. április 22. – 2020. május 24. 
A Pajzos Zrt. fenntartja a jogot, hogy a támogatási időszakot bármikor meghosszabbítsa.

A TÁMOGATÁS RÉSZLETEI:

  • A Megyer Tokaj Adománygyűjtő bor palackonkénti 500,- Ft támogatási összeg az akció végétől számított 2 héten belül kerül banki átutalásra a Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítvány részére.
  • Az összegyűlt támogatási összegről a pajzos-megyer.com oldalon, valamint a cég hivatalos Facebook oldalain (https://www.facebook.com/pajzoswinery/ és https://www.facebook.com/Megyer-Tokaj-1404368819862738) keresztül tájékozódhat.
  • A támogatási időszak lejártát követően egy - az Alapítvány által kiadott - hivatalos igazolás a teljes átutalt összegről is közzétételre kerül.

A MEGYER TOKAJ ADOMÁNYGYŰJTŐ BOR MEGVÁSÁROLHATÓ:


Kérdés esetén írjon az Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser. email címre vagy hívja a következő telefonszámot: 00 36 70 604 6801.

 SEGÍTS, HOGY SEGÍTHESSÜNK!

 

 

 

Pajzos Aszú Magyarország legjobb bora!

A Winelovers 100 teszt 2019-es listájának első helyezettje a Pajzos Tokaj aszúja: a Pajzos Tokaji Aszú 5 puttonyos 2006.
A Winelovers 100 teszt és kiadvány azzal a céllal jött létre, hogy a magyar borok népszerűsítésén túl támogassa a fogyasztókat a borválasztási döntéseikben, objektív mércét, irányjelzőt mutatva a sokszínű borkínálatban.
A 2019-es lista első helyezettje az a Pajzos Tokaji Aszú lett, melyet Tim Atkins, Master of Wine is a következő kifejezéssel jellemzett: „mind-blowing”, azaz „észbontó”.
A 100-as listában a Pajzos Tokaj 2014-es Édes szamorodnija is előkelő 31. helyezést ért el.  

Winelovers 100 teszt - 3 nap, 15 zsűritag, 300-nál is több bor és 2 előkelő helyezés a Pajzos Tokaj számára. Az idei év nyertese, az 5 puttonyos Tokaji Aszú 2006 már korábbi versenyeken is kiválóan szerepelt: Decanter World Wine Award aranyérem 2014-ben, Challenge International du Vin aranyérem és Vinalies Internationales arany érem 2017-ben.
„Ez a bor mutatja meg legjobban a Pajzos stílust.” - mondta el Laurent Comas, pincészetünk birtokigazgatója. „Mindig ezt szeretnénk megalkotni, kompromisszumok nélkül. Erre megoldás az évjáratbeli különbségek tudatos és profi lereagálása, így tudjuk fogyasztóinknak a magas minőséget, a megszokott és vágyott stílust nyújtani. A Pajzos márka egy hiteles és megbízható márka, nem okoz csalódást.”
A nyertes bor fiatalabb aszúkat is maga mögé utasítva ért el első helyezést, vakteszten jóval fiatalabbnak mutatta magát, köszönhetően a tökéletes sav-cukor egyensúlynak.
A lista 31. helyezettje szintén egy Pajzos bor, a Pajzos Édes Szamorodni 2014-es évjárata. Ö is remekelt már az idén, Vinagora arany éremmel és az Országos Borversenyen elért Nagy arannyal büszkélkedhet. Koncentrált bor, a mangó, barack és tea jegyeivel, nagy testtel és hosszú lecsengéssel.

Elismerések a 2019. évi Országos Borversenyen

Büszkén adjuk hírül, hogy a 2019. évi Országos Borversenyen boraink ismét rangos elismerésben részesültek:

  • Pajzos Édes Szamorodni 2014 NAGY ARANY ÉRMET 
  • Pajzos Tokaji Aszú 6 puttonyos 2013 ARANY ÉRMET
  • Pajzos Száraz Szamorodni 2011 is ARANY ÉRMET nyert!

Kóstoljátok meg Ti is!

Ünnep van.

Karácsonyi akciós borcsomagok a Pajzos és a Megyer pincészettől!

Hogy megkönnyítsük a választást idén is összegyűjtöttük a biztos pontokat az ünnepi asztalra. A válogatásban mindenki megtalálja kedvenc palack borát, legyen az édes vagy száraz borkülönlegesség.

Ha még nem tudod, mit vegyél karácsonyra ezek a válogatások biztos elnyerik majd tetszésedet.

Kedvezményes borcsomagok a Pajzos és Megyer pincészettől:

 

Lire la suite : Ünnep van.

Kertészeti munkagép beszerzés a Pajzos Zrt-nél - 1826796432

A Kedvezményezett neve:                            Pajzos Termelési És Kereskedelmi Zrt.

Pályázati felhívás neve, kódszáma:              Kertészet korszerűsítése – kertészeti gépbeszerzés támogatása VP2-4.1.3.5-16

A projekt címe:                                              Kertészeti munkagép beszerzés a Pajzos Zrt-nél

A projekt azonosító száma:                           1826796432

A szerződött támogatás összege:                  7 016 148 Ft

A támogatás mértéke:                                   50%

A projekt tartalmának rövid bemutatása:   A beruházás keretében 2 db környezetvédelmi előírásoknak megfelelő vontatott LOCHMANN RAS 15/ 80 axiál ventilátoros permetezőgépet, 2 db Braun HZ 6 BV kultivátort egy jobb oldali és egy baloldali soraljművelővel, 1 db Braun Parapflug mélylazító készletet a Braun kultivátor vázhoz szerzünk be. A modern gépek beszerzésével növeljük kapacitásunkat, korszerűsítjük gépállományunkat, erőforrás-felhasználás hatékonyságunk nő, csökkennek a működési költségeink, javul a gazdálkodásunk eredményessége, a termékeink minősége, új eddig nem alkalmazott technológiát vezetünk be a gazdaságunkban. LOCHMANN RAS 15/ 80 permetezőgép 1600 l-es szőlőben is alkalmazható, korszerű technikai megoldásai optimális szórásképet, levélfelületi borítást és csepegés mentes, környezetkímélő, üzembiztos technológiát jelent. 25%-os vegyszer megtakarítás érhető el, a környezeti terhelésre, és a költséghatékonyságra pozitív hatású.

 

A projekt tervezett befejezési dátuma:          2018. május 31.

 

Pajzos aranyérem az MTA Bora 2016 versenyen

 

 A Pajzos Tokaji Késői Szüretelésű Hárslevelű (2013) desszertbor kategóriában nyert aranyérmet az MTA Bora 2016 versenyen. Nagy büszkeség ez pincészetünk számára, hiszen a Hárslevelűnk egyedüli késői szüretelésű borként is remekül helytállt a mezőny aszújai között.

Köszönjük szépen az Akadémiának az elismerést!

                                
                               

Sous-catégories