Megyer Tokaj Adománygyűjtő bor szabályzat

MEGYER TOKAJ „SEGÍTS, HOGY SEGÍTHESSÜNK!” ADOMÁNYGYŰJTŐ BOR

SZABÁLYZAT

 

A Pajzos Zrt. a koronavírus elleni küzdelem támogatása érdekében Megyer Tokaj Segíts, hogy segíthessünk! címkével kétféle speciális adománygyűjtő bort hozott kereskedelmi forgalomba.

A BEVEZETÉS CÉLJA:
A koronavírus ellen küzdő egészségügyi dolgozók és betegek megsegítése, támogatása a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítvány támogatásán keresztül.

Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítvány
Székhely:  1097 Budapest, Nagyvárad tér 1.
Alapítvány adószáma:            18735006-1-43
Számlavezető bank:               OTP
Számlaszám:                         11705008-29919907

MECHANIZMUS:
Minden eladott Megyer Tokaj Adománygyűjtő bor után a Pajzos Zrt. 500,- Ft-ot utal át a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítvány részére a koronavírus elleni küzdelem támogatására.

 AZ ADOMÁNYOZÁSBAN RÉSZT VEVŐ TERMÉKEK KÖRE:

  • Megyer Tokaj Segíts, hogy segíthessünk! címkével ellátott OEM, száraz, Furmint 2018-as évjáratú bor


IDŐTARTAM:
2020. április 22. – 2020. május 24. 
A Pajzos Zrt. fenntartja a jogot, hogy a támogatási időszakot bármikor meghosszabbítsa.

A TÁMOGATÁS RÉSZLETEI:

  • A Megyer Tokaj Adománygyűjtő bor palackonkénti 500,- Ft támogatási összeg az akció végétől számított 2 héten belül kerül banki átutalásra a Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítvány részére.
  • Az összegyűlt támogatási összegről a pajzos-megyer.com oldalon, valamint a cég hivatalos Facebook oldalain (https://www.facebook.com/pajzoswinery/ és https://www.facebook.com/Megyer-Tokaj-1404368819862738) keresztül tájékozódhat.
  • A támogatási időszak lejártát követően egy - az Alapítvány által kiadott - hivatalos igazolás a teljes átutalt összegről is közzétételre kerül.

A MEGYER TOKAJ ADOMÁNYGYŰJTŐ BOR MEGVÁSÁROLHATÓ:


Kérdés esetén írjon az Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser. email címre vagy hívja a következő telefonszámot: 00 36 70 604 6801.

 SEGÍTS, HOGY SEGÍTHESSÜNK!